Nu te (mai) dezbrăca!

Hei, tu! Da, tu, adolescentă frumoasă!

Te-am văzut de dimineață. De fapt, ți-am văzut o poză de pe Facebook. Erai pe jumătate dezbrăcată: jeans și sutien. M-a întristat să te văd așa. Și sunt sigură că L-ai întristat și pe Dumnezeu prin gestul tău “inocent“, postând acea fotografie pe o rețea de socializare…ce1f08fce2255b44f74eaa0f011c4dd0

Ești frumoasă. Ai un corp
frumos, dar aceasta nu îți dă niciun drept înaintea Creatorului tău să te dezbraci în fața tuturor…

Ești tânără. Mai ai multe de învățat. De asemenea și eu. Dar…doar gândește-te la o chestie… mie îmi place să cred că Dumnezeu a pregătit pentru fiecare persoană un ajutor potrivit, o persoană specială căreia să i se dăruiască pentru tot restul vieții, în contextul creat de Dumnezeu, numit căsnicie.  Ei bine, gândește-te că te afli lângă acea persoană specială, lângă viitorul tău soț.eaf9fb700ebd75c9e8cc7c20d10c0957

Ar fi el onorat de alegerile pe care le faci, de alegerea de a posta pe internet imagini cu corpul tău dezvelit? Ar fi el mândru să vadă cum băieții din lista ta de prieteni pur și simplu salivează și au tot felul de gânduri cu tine, în timp ce tu ești pe jumătate îmbrăcată iar ei – te dezbracă în totalitate cu mintea lor murdară? Cum ai putea să dai ochii cu viitorul tău soț spunându-i câți băieți au avut gânduri murdare cu tine, deoarece tu le-ai aprins “beculețul“, oferindu-le acea parte din trupul tău?

În mod interesant am văzut zilele trecute tot pe Facebook următoarele cuvinte:

“Decolteul unei femei este direct proporțional cu genul și cantitatea de atenție de care are nevoie.”

De ce fel de atenție ai nevoie?

……

Biblia spune:

 Sau oare nu ştiţi că trupul vostru este templul Duhului Sfânt Care este în voi, pe Care-L aveţi de la Dumnezeu, şi că voi nu sunteţi ai voştri?

Căci voi aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Slăviţi-L deci pe Dumnezeu în trupul (şi în duhul) vostru (care sunt ale lui Dumnezeu)!

1 Corinteni 6:19-20 (NTLR)

Sursă fotografii: https://www.pinterest.com

Advertisements

2 thoughts on “Nu te (mai) dezbrăca!

  1. It is so good to hear another young woman post on this subject. For the record there are plenty of real young men out there that do not want to see a half naked confused young lady looking and acting this way. They are looking for the beautiful woman God created. Please young women cover yourselves up and glorify your creator who loves you so.

    Much love Tom

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s